W między mamami zawsze pachnie dobrą kawą
i domowym ciastem.

Między mamami to miejsce również dla tatusiów, babć, dziadków, niań oraz innych opiekunów.

Do między mamami zapraszamy także przyszłych rodziców.

W między mamami zadbamy o kreatywny rozwój Twojego dziecka,
a Tobie zapewnimy chwilę relaksu.

Między mamami to wyjątkowe i jedyne takie miejsce na rodzinnej mapie Warszawy.

RODO w między mamami

W dniu 25. maja 2018 weszły w życie nowe przepisy dotyczące ochrony danych osobowych, których celem jest zwiększenie bezpieczeństwa Twoich danych. Ponieważ bezpieczeństwo Twoich danych jest dla nas priorytetem, dostosowaliśmy www.miedzymamami.com do nowych przepisów o ochronie danych osobowych, zgodnie 
z wymogami europejskiego ogólnego rozporządzenia o ochronie danych (RODO). Szczegółowe informacje, w jaki sposób przetwarzamy powierzone nam dane osobowe znajdziesz poniżej

Informacja o przetwarzaniu danych osobowych

Administrator danych osobowych
Administratorem Państwa danych osobowych jest Marta Słomkowska prowadzącą działalność gospodarczą pod nazwą Między Mamami z siedzibą w Warszawie przy ul. Dzieci Warszawy 11E/15, 02-495 Warszawa NIP: 7671575524, REGON: 300542795,
e-mail: miedzymamami.mokotow@gmail.com

Cele i podstawy przetwarzania
Będziemy przetwarzać Państwa dane osobowe oraz dane osobowe dzieci – uczestników zajęć wyłącznie na podstawie:
a) art. 6 ust. 1 lit. a) Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (zwanego dalej: RODO) osoba, której dane dotyczą wyraziła zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w jednym lub większej liczbie określonych celów;
b)art. 6 ust. 1 lit. b) RODO tj. w związku z realizacją umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą, lub do podjęcia działań na żądanie osoby, której dane dotyczą, przed zawarciem umowy.
Odbiorcy danych osobowych
Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być podmioty, którym należy przekazywać niezbędne informacje na podstawie obowiązujących przepisów prawa.
Okres przechowywania danych
Twoje dane przetwarzane są dopóki nie cofniesz zgody.

Prawa osób, których dane dotyczą
Zgodnie z RODO przysługuje Państwu:
prawo dostępu do swoich danych oraz otrzymania ich kopii;
prawo do sprostowania (poprawiania) swoich danych;
prawo do usunięcia danych osobowych,
prawo do ograniczenia przetwarzania danych;
prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych;
prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych).

w granicach przewidzianych przepisami obowiązującego prawa.

Polityka Prywatności
miedzy mamami zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdego użytkownika serwisów obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie – tutaj link do tego tekstu z WWW miedzy mamami.com
Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: między mamami nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników swoich serwisów.
Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać serwisów i stron www należących do między mamami oraz nie nabywać usług oferowanych przez między mamami

Dane Osobowe
W czasie użytkowania serwisów należących do między mamami możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza zapisu na zajęcia. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i nazwisko, adres e-mail, numer telefonu.
Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do działania serwisu. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły.

Zamawianie usług
Zamawianie usług wykonywanych przez między mamami wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Plugin Facebooka
Serwis między mamami zawiera plugin do serwisu społecznościowego Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, California, 94025, USA). Plugin Facebooka w serwisie między mamami jest oznaczony logo Facebook. Plugin ten bezpośrednio połączy użytkownika z naszym profilem na serwerze Facebooka. Facebook może wówczas uzyskać informacje, że użytkownik odwiedził naszą stronę ze swojego adresu IP. Jeżeli użytkownik odwiedzacie nasz serwis będąc zalogowanymi na swój profil na Facebooku, Facebook zarejestruje informację o wizycie. Nawet jeżeli użytkownik nie jest zalogowany Facebook jest w stanie pozyskiwać informacje o adresie IP.
Pragniemy podkreślić, że Facebook nie przekazuje nam informacji o gromadzonych danych i sposobie ich wykorzystania. Cel i zakres danych gromadzonych przez Facebook nie są nam znane. W celu uzyskania dodatkowych informacji dotyczących prywatności na portalu Facebook proponujemy kontakt bezpośrednio z Facebookiem lub zapoznanie się z polityką prywatności portalu pod adresem: https://www.facebook.com/about/privacy/
Jeżeli nie życzycie sobie, aby Facebook mógł pozyskiwać informacje dotyczące waszych wizyt na naszych serwisach, doradzamy wcześniejsze wylogowanie się z waszego konta na Facebooku.

Pliki Cookes
Serwis Między Mamami nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.
Pliki cookies (tzw. „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu Między Mamami

Pliki cookies wykorzystywane są w celu: dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości. W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem http://wszystkoociasteczkach.pl/ lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Instagram